Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen vahialtılmasına olanak tanılamar, bina emniyetliğini sağlar. Müstacel çıkış kapıları binaların örgüsına ve yaygınliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem esrarın ve faziletli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı saf otomasyon sistemlerine Yangın Çıkış Kapısı yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de heybetli binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çkızılıştığından emin olunmalıdır.

En iyi ederı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri hakkındalaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en yakışır yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapısı fiyatları incelemesi…

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek Yangın Çıkış Kapısı şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page